Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
23 MAY 2022 9:14AM by PIB Delhi
192.38 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,832
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,099 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,99,102
2,022 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.69%)
Weekly Positivity Rate (0.49%)
84.70 cr Total Tests conducted so far; 2,94,812 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
23 MAY 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.৩৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৮৩২ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,০৯৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৯৯,১০২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০২২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৭০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৯৪,৮১২ তৌখি