Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 MAY 2022 9:47AM by PIB Delhi
190.67 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,494
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,986 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,66,935
2,897 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.61%)
Weekly Positivity Rate (0.74%)
84.19 cr Total Tests conducted so far; 4,72,190 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
11 MAY 2022 9:47AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.৬৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৪৯৪ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৯৮৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৬৬,৯৩৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৯৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.১৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৭২,১৯০ তৌখি