Prime Minister's Office
Prime Minister’s Interaction with the Indian Community in Germany
03 MAY 2022 12:01AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi addressed and interacted with the Indian community in Germany at the Theatre am Potsdamer Platz, Berlin. More than 1600 members of the vibrant Indian community in Germany consisting of students, researchers and professionals participated in the event. Prime Minister noted their contribution to Germany’s economy and society and enthused them to contribute to India's "Vocal for Local" initiative by promoting Indian products globally.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জর্মনীদা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীগা প্রথান মন্ত্রীগা ৱারী-ৱাতাই শানবা
03 MAY 2022 12:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্লিনগী থিয়েতর এম পোতসদেমর প্লাতজদা জর্মনীদা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীদা ৱা ঙাংখি অমসুং মখোয়গা ৱারী-ৱাতাই শানখি। জর্মনীদা লৈরিবা ভিব্রেন্ত ইন্দিয়ন কম্যুনিতীগী মহৈরোইশিং, রিসর্চরশিং অমসুং প্রোফেস্নেলশিংনা থৌরম অদুদা শরুক য়াখি। জর্মনী ইকোনোমী অমসুং খুনাইদা মখোয়না শরুক য়ারিবা অদুবু প্রধান মন্ত্রীনা মশখ খঙবীখি অমসুং ভারতকী পোত্থোকশিংবু মালেমগী থাক্তা য়োকখত্তুনা ভারতকী “ভোকল ফোর লোকল”গী অনৌবা খোংথাং অসিদা শরুক য়াননবা পুক্নিং থৌগৎখি।