Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 189.17 Cr
Over 2.90Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 19,092
3,324 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.68%
01 MAY 2022 9:49AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 189.17 Cr (1,89,17,69,346) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,33,70,192sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.90 Cr (2,90,98,946) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10405258
2nd Dose
10017933
Precaution Dose
4821483
FLWs
1st Dose
18415966
2nd Dose
17542087
Precaution Dose
7656145
Age Group 12-14 years
1st Dose
29098946
2nd Dose
7378516
Age Group 15-18 years
1st Dose
58489252
2nd Dose
42422412
Age Group 18-44 years
1st Dose
555785801
2nd Dose
478780251
Precaution Dose
173067
Age Group 45-59 years
1st Dose
202934467
2nd Dose
188124734
Precaution Dose
578357
Over 60 years
1st Dose
126875668
2nd Dose
117211183
Precaution Dose
15057820
Precaution Dose
2,82,86,872
Total
1,89,17,69,346
India’s Active Caseload currently stands at19,092.Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,876patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,36,253.
3,324 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,71,087COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 83.79Cr (83,79,13,110) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.68% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.71%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৯.১৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৯০ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,০৯২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩২৪ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৬৮% ওইরি
01 MAY 2022 9:49AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৯.১৭ (১,৮৯,১৭,৬৯,৩৪৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৩,৭০,১৯২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৯০ (২,৯০,৯৮,৯৪৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৫২৫৮
অনিশুবা দোজ
১০০১৭৯৩৩
প্রিকোসন দোজ
৪৮২১৪৮৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৫৯৬৬
অনিশুবা দোজ
১৭৫৪২০৮৭
প্রিকোসন দোজ
৭৬৫৬১৪৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৯০৯৮৯৪৬
অনিশুবা দোজ
৭৩৭৮৫১৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮৪৮৯২৫২
অনিশুবা দোজ
৪২৪২২৪১২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৭৮৫৮০১
অনিশুবা দোজ
৪৭৮৭৮০২৫১
প্রিকোসন দোজ
১৭৩০৬৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৯৩৪৪৬৭
অনিশুবা দোজ
১৮৮১২৪৭৩৪
প্রিকোসন দোজ
৫৭৮৩৫৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৭৫৬৬৮
অনিশুবা দোজ
১১৭২১১১৮৩
প্রিকোসন দোজ
১৫০৫৭৮২০
প্রিকোসন দোজ
২,৮২,৮৬,৮৭২
অপুনবা
১,৮৯,১৭,৬৯,৩৪৬
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৯,০৯২দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%. দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৮৭৬নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৩৬,২৫৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩২৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৭১,০৮৭তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৭৯ (৮৩,৭৯,১৩,১১০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি