Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 188.65 Cr
Over 2.82 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 17,801
3,377 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.63%
29 APR 2022 9:32AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 188.65 Cr (1,88,65,46,894) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,32,59,791 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.82 Cr (2,82,92,856) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10405037
2nd Dose
10015488
Precaution Dose
4776656
FLWs
1st Dose
18415554
2nd Dose
17537837
Precaution Dose
7543790
Age Group 12-14 years
1st Dose
28292856
2nd Dose
5762258
Age Group 15-18 years
1st Dose
58369646
2nd Dose
42075577
Age Group 18-44 years
1st Dose
555673416
2nd Dose
477624547
Precaution Dose
135295
Age Group 45-59 years
1st Dose
202912093
2nd Dose
187837144
Precaution Dose
482399
Over 60 years
1st Dose
126859484
2nd Dose
117023262
Precaution Dose
14804555
Precaution Dose
2,77,42,695
Total
1,88,65,46,894
India’s Active Caseload currently stands at 17,801. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,496 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,30,622.
3,377 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,73,635 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.69 Cr (83,69,45,383) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.63% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.71%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৮.৬৫ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৮২গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৭,৮০১দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩,৩৭৭ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.৬৩দা লৈরি
29 APR 2022 9:32AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৮.৬৫ (১,৮৮,৬৫,৪৬,৮৯৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩২,৫৯,৭৯১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৮২ (২,৮২,৯২,৮৫৬) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্ননা, চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজসু ঙরাং হায়বদি ২০২২গী এপ্রিল ১০দগী কাপ্পা হৌখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৫০৩৭
অনিশুবা দোজ
১০০১৫৪৮৮
প্রিকোসন দোজ
৪৭৭৬৬৫৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৫৫৫৪
অনিশুবা দোজ
১৭৫৩৭৮৩৭
প্রিকোসন দোজ
৭৫৪৩৭৯০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৮২৯২৮৫৬
অনিশুবা দোজ
৫৭৬২২৫৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮৩৬৯৬৪৬
অনিশুবা দোজ
৪২০৭৫৫৭৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৬৭৩৪১৬
অনিশুবা দোজ
৪৭৭৬২৪৫৪৭
প্রিকোসন দোজ
১৩৫২৯৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৯১২০৯৩
অনিশুবা দোজ
১৮৭৮৩৭১৪৪
প্রিকোসন দোজ
৪৮২৩৯৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৫৯৪৮৪
অনিশুবা দোজ
১১৭০২৩২৬২
প্রিকোসন দোজ
১৪৮০৪৫৫৫
প্রিকোসন দোজ
২,৭৭,৪২,৬৯৫
অপুনবা
১,৮৮,৬৫,৪৬,৮৯৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৭,৮০১দা লৈরি। এক্তিব কেস অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৪৯৬নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৩০,৬২২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩৭৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৭৩,৬৩৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৬৯ (৮৩,৬৯,৪৫,৩৮৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি