Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 APR 2022 9:19AM by PIB Delhi
186.90 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 12,340
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,547 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,13,248
2,067 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.49%)
Weekly Positivity Rate (0.38%)
83.29 cr Total Tests conducted so far; 4,21,183 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
20 APR 2022 9:19AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৬.৯০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১২,৩৪০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৫৪৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,১৩,২৪৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৬৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৩৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.২৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,২১,১৮৩ তৌখি