Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 APR 2022 9:15AM by PIB Delhi
185.38 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,492
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,213 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,00,002
1,109 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.24%)
Weekly Positivity Rate (0.23%)
79.29 cr Total Tests conducted so far; 4,53,582 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
08 APR 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৫.৩৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১১,৪৯২ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,২১৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,০০,০০২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,১০৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৯.২৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৩,৫৮২ তৌখি