Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 APR 2022 9:17AM by PIB Delhi
185.20 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,639
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,222 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,98,789
1,033 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.21%)
Weekly Positivity Rate (0.22%)
79.25 cr Total Tests conducted so far; 4,82,039 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
07 APR 2022 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৫.২০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১১,৬৩৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,২২২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৯৮,৭৮৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৩৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৯.২৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮২,০৩৯ তৌখি