Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 APR 2022 9:51AM by PIB Delhi
184.70 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 12,597
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,316 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,95,089
913 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.29%)
Weekly Positivity Rate (0.22%)
79.10 cr Total Tests conducted so far; 3,14,823 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
04 APR 2022 9:51AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৪.৭০ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১২,৫৯৭ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৩১৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৯৫,০৮৯দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯১৩ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২৯% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.১০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৩,১৪,৮২৩ তৌখ্রে