Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 182.23 Cr
More than 72 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 22,427 today; stands at 0.05% of India’s total Positive Cases
1,938 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.35%
24 MAR 2022 9:38AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 182.23 Cr (1,82,23,30,356) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,15,72,370 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 72 lakh (72,17,166) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403271
2nd Dose
9993460
Precaution Dose
4388402
FLWs
1st Dose
18412459
2nd Dose
17494613
Precaution Dose
6720473
Age Group 12-14 years
1st Dose
7217166
Age Group 15-18 years
1st Dose
56501245
2nd Dose
36371187
Age Group 18-44 years
1st Dose
554022688
2nd Dose
461452941
Age Group 45-59 years
1st Dose
202648174
2nd Dose
184256051
Over 60 years
1st Dose
126667775
2nd Dose
114767510
Precaution Dose
11012941
Precaution Dose
2,21,21,816
Total
1,82,23,30,356
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 22,427 today, constituting 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,531 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,75,588.
1,938 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,61,954 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.49 Cr (78,49,52,800) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.35% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.29%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৮২.২৩ হেল্লে
চহি ১২-১৪গী কাঙলুপ্তা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ২২,৪২৭দা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ০.০৫%দা লৈরে
হৌখিবা পুং ২৪সিদা অনৌবা কেস ১,৯৩৮ থেংনখি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরে
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত হৌজিক ০.৩৫% ওইরি
24 MAR 2022 9:38AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৮২.২৩ (১,৮২,২৩,৩০,৩৫৬) হেল্লে‍‍। ফীভমসি সেসন ২,১৫,৭২,৩৭০গী খুত্থাঙদা ফংবা ঙম্লিবনি‍।
চহি ১২-১৪ কাঙলুপকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখিবনি‍। হৌজিক ফাওবদা ইনখৎলক্লিবা মীওই লাখ ৭২ (৭২,১৭,১৬৬) হেন্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে‍।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না লৈখিবা অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপ:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দব্লিউ.শিং
১বা দোজ
১০৪০৩২৭১
২শুবা দোজ
৯৯৯৩৪৬০
প্রিকোসন দোজ
৪৩৮৮৪০২
এফ.এল.দব্লিউ.শিং
১বা দোজ
১৮৪১২৪৫৯
২শুবা দোজ
১৭৪৯৪৬১৩
প্রিকোসন দোজ
৬৭২০৪৭৩
চহি ১২-১৪ কাঙলুপ
১বা দোজ
৭২১৭১৬৬
চহি ১৫-১৮ কাঙলুপ
১বা দোজ
৫৬৫০১২৪৫
২শুবা দোজ
৩৬৩৭১১৮৭
চহি ১৮-৪৪ কাঙলুপ
১বা দোজ
৫৫৪০২২৬৮৮
২শুবা দোজ
৪৬১৪৫২৯৪১
চহি ৪৫-৫৯ কাঙলুপ
১বা দোজ
২০২৬৪৮১৭৪
২শুবা দোজ
১৮৪২৫৬০৫১
চহি ৬০গী মথক
১বা দোজ
১২৬৬৬৭৭৭৫
২শুবা দোজ
১১৪৭৬৭৫১০
প্রিকোসন দোজ
১১০১২৯৪১
প্রিকোসন দোজ
,২১,২১,৮১৬
অপুনবা
,৮২,২৩,৩০,৩৫৬
লেপ্পা নাইদনা অসুম অসুম হন্থরক্তুনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ২২,৪২৭দা হন্থরক্তুনা লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ০.০৫% খক্তমক ঙায়রে‍।
মসিনা মরম ওইরগা, ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫%দা লৈরে‍। হৌখিবা পুং ২৪সিদা অনাবা মীওই ২,৫৩১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলক্লবা মীশিং (লাইচৎ হৌরকপদগী হৌরগা) হৌজিক ৪,২৪,৭৫,৫৮৮ ওইরে‍।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা অনৌবা কেস ১,৯৩৮ থেংনখি‍।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা কোবিদ-১৯ তেস্ত মশিং পুন্না ৬,৬১,৯৫৪ তৌখি‍। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৪৯ (৭৮,৪৯,৫২,৮০০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নোংমগী অমদি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত্তসু অসুম অসুম হন্থরক্লি‍। লৈবাকসিদা হৌজিক চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ০.৩৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু ০.২৯%দা লৈরে‍।