Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 MAR 2022 9:11AM by PIB Delhi
179.72 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 42,219
Active cases stand at 0.10%
Recovery Rate currently at 98.70%
6,208 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,26,328
4,194 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.52%)
Weekly Positivity Rate (0.55%)
77.68 cr Total Tests conducted so far; 8,12,365 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
11 MAR 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৯.৭২ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪২,২১৯ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.১০%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৬,২০৮ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,২৬,৩২৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৪,১৯৪ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৫২% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৫৫%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৬৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,১২,৩৬৫ তৌখ্রে