Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 MAR 2022 9:21AM by PIB Delhi
179.13 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 49,948
Active cases stand at 0.12%
Recovery Rate currently at 98.68%
8,055 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,06,150
3,993 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.46%)
Weekly Positivity Rate (0.68%)
77.43 cr Total Tests conducted so far; 8,73,395 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
08 MAR 2022 9:21AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৯.১৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪৯,৯৪৮ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.১২%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৮,০৫৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,০৬,১৫০দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩,৯৯৩ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৪৬% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৬৮%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৪৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,৭৩,৩৯৫ তৌখ্রে