Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 178.29 Cr
More than 24.84 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.64%
6,396 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 69,897
Weekly Positivity Rate is presently at 0.90%
04 MAR 2022 9:43AM by PIB Delhi
With the administration of more than 24.84 lakh Doses (24,84,412) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 178.29 Cr (1,78,29,13,060) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,06,05,684 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,859
2nd Dose
99,71,780
Precaution Dose
42,14,216
FLWs
1st Dose
1,84,10,046
2nd Dose
1,74,51,962
Precaution Dose
63,12,690
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,51,46,865
2nd Dose
2,94,46,462
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,22,22,294
2nd Dose
44,72,33,716
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,23,40,255
2nd Dose
18,08,32,789
Over 60 years
1st Dose
12,64,67,129
2nd Dose
11,26,18,005
Precaution Dose
98,42,992
Precaution Dose
2,03,69,898
Total
1,78,29,13,060
13,450 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,67,070.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.64%.
6,396 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 69,897. Active cases constitute 0.16% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,23,351 tests being conducted. India has so far conducted over 77.09 Cr (77,09,73,356) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.90% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.69%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৮.২৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৪.৮৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৬৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৩৯৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৬৯,৮৯৭দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ০.৯০%দা লৈরি
04 MAR 2022 9:43AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৪.৮৪ (২৪,৮৪,৪১২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৮.২৯ (১,৭৮,২৯,১৩,০৬০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৬,০৫,৬৮৪ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৮৫৯
২শুবা দোজ
৯৯,৭১,৭৮০
প্রিকোসন দোজ
৪২,১৪,২১৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১০,০৪৬
২শুবা দোজ
১,৭৪,৫১,৯৬২
প্রিকোসন দোজ
৬৩,১২,৬৯০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৫১,৪৬,৮৬৫
২শুবা দোজ
২,৯৪,৪৬,৪৬২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,২২,২২,২৯৪
২শুবা দোজ
৪৪,৭২,৩৩,৭১৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৩,৪০,২৫৫
২শুবা দোজ
১৮,০৮,৩২,৭৮৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৪,৬৭,১২৯
২শুবা দোজ
১১,২৬,১৮,০০৫
প্রিকোসন দোজ
৯৮,৪২,৯৯২
প্রিকোসন দোজ
২,০৩,৬৯,৮৯৮
অপুনবা
১,৭৮,২৯,১৩,০৬০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১৩,৪৫০ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৩,৬৭,০৭০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৬৪% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৩৯৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৬৯,৮৯৭ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.১৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,২৩,৩৫১ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৭.০৯ (৭৭,০৯,৭৩,৩৫৬) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৯০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৬৯%দা লৈরি