Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 FEB 2022 9:02AM by PIB Delhi
177.44 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,11,472
Active cases stand at 0.26%
Recovery Rate currently at 98.54%
20,439 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,22,90,921
10,273 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.00%)
Weekly Positivity Rate (1.26%)
76.67 cr Total Tests conducted so far; 10,22,204 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
27 FEB 2022 9:02AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৭.৪৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১১,৪৭২ওইরি
এক্তিব কেস ০.২৬% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২০,৪৩৯ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২২,৯০,৯২১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,২৭৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.০০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.২৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৬৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১০,২২,২০৪ তৌখি