Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 176.52 Cr
More than 30.49 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.46%
14,148 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,48,359
Weekly Positivity Rate is presently at 1.60%
24 FEB 2022 9:37AM by PIB Delhi
With the administration of more than 30.49 lakh Doses (30,49,988) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 176.52 Cr (1,76,52,31,385) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,01,49,530 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,131
2nd Dose
99,60,537
Precaution Dose
41,13,480
FLWs
1st Dose
1,84,08,724
2nd Dose
1,74,30,375
Precaution Dose
60,92,569
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,42,63,490
2nd Dose
2,47,48,744
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,10,97,609
2nd Dose
43,99,93,963
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,21,57,669
2nd Dose
17,92,34,856
Over 60 years
1st Dose
12,63,13,709
2nd Dose
11,16,53,849
Precaution Dose
93,60,680
Precaution Dose
1,95,66,729
Total
1,76,52,31,385
30,009 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,22,19,896.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.46%.
14,148 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,48,359. Active cases constitute 0.35% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,55,147 tests being conducted. India has so far conducted over 76.35 Cr (76,35,69,165) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.60% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.22%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৬.৫২ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩০.৪৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৪৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,১৪৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,৪৮,৩৫৯দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬০%দা লৈরি
24 FEB 2022 9:37AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩০.৪৯ (৩০,৪৯,৯৮৮) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৬.৫২ (১,৭৬,৫২,৩১,৩৮৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০১,৪৯,৫৩০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,১৩১
২শুবা দোজ
৯৯,৬০,৫৩৭
প্রিকোসন দোজ
৪১,১৩,৪৮০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৮,৭২৪
২শুবা দোজ
১,৭৪,৩০,৩৭৫
প্রিকোসন দোজ
৬০,৯২,৫৬৯
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪২,৬৩,৪৯০
২শুবা দোজ
২,৪৭,৪৮,৭৪৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,১০,৯৭,৬০৯
২শুবা দোজ
৪৩,৯৯,৯৩,৯৬৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২১,৫৭,৬৬৯
২শুবা দোজ
১৭,৯২,৩৪,৮৫৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৩,১৩,৭০৯
২শুবা দোজ
১১,১৬,৫৩,৮৪৯
প্রিকোসন দোজ
৯৩,৬০,৬৮০
প্রিকোসন দোজ
১,৯৫,৬৬,৭২৯
অপুনবা
১,৭৬,৫২,৩১,৩৮৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩০,০০৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২২,১৯,৮৯৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৪৬% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,১৪৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৪৮,৩৫৯ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৩৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৫৫,১৪৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৩৫ (৭৬,৩৫,৬৯,১৬৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২২%দা লৈরি