Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 FEB 2022 9:12AM by PIB Delhi
172.95 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 4,78,882
Active cases stand at 1.12%
Recovery Rate currently at 97.68%
91,930 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,16,77,641
34,113 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.19%)
Weekly Positivity Rate (3.99%)
75.18 cr Total Tests conducted so far; 10,67,908 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
14 FEB 2022 9:12AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭২.৯৫ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪,৭৮,৮৮২দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ১.১২%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৬৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৯১,৯৩০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৬,৭৭,৬৪১দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩৪,১১৩ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৩.১৯% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৩.৯৯%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.১৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১০,৬৭,৯০৮ তৌখ্রে