ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଦେଶରେ କରୋନାର ସଦ୍ୟତମ ସ୍ଥିତି
14 FEB 2022 9:12AM by PIB Bhubaneswar
ସମଗ୍ର ଦେଶରେ କରୋନା ଟିକାଦାନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଚାଲୁ ରହିଛି । ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଅଧୀନରେ ଏଯାବତ ୧୭୨.୯୫ କୋଟି ଡୋଜ ଟିକା ଦିଆ ସରିଲାଣି । ସବିଶେଷ ତଥ୍ୟ ଅନୁଯାୟୀ ଦେଶରେ ୪,୭୮.୮୮୨ ସକ୍ରିୟ କରୋନା ଆକ୍ରାନ୍ତ ଅଛନ୍ତି । ସକ୍ରିୟ ରୋଗୀଙ୍କ ହାର ୧.୧୨% ରହିଛି । କରୋନାରୁ ସୁସ୍ଥ ହେଉଥିବା ହାର ୯୭.୬୮% ରହିଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୯୧.୯୩୦ ଜଣ କରୋନାରୁ ଆରୋଗ୍ୟ ହାସଲ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ସଂଖ୍ୟାକୁ ମିଶାଇ ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସମଗ୍ର ଦେଶରେ ୪,୧୬,୭୭,୬୪୧ ଜଣ ସଂକ୍ରମିତ ହୋଇଥିବା ଜଣାପଡିଛି । ବର୍ତ୍ତମାନ ଦୈନିକ ସଂକ୍ରମଣ ହାର ହ୍ରାସ ପାଉଛି ଏବଂ ୩.୧୯ ଶତାଂଶ ରହିଛି । ସେହିପରି ସାପ୍ତାହିକ ସଂକ୍ରମଣ ହାର କମି ୩.୯୯ ଶତାଂଶ ରହିଛି । ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଦେଶରେ ୭୫.୧୮ କୋଟି ନମୁନା ପରୀକ୍ଷା କରାଯାଇ ସାରିଲାଣି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୧୦,୬୭,୯୦୮ ନମୁନା ପରୀକ୍ଷା ହୋଇଛି ।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 FEB 2022 9:12AM by PIB Delhi
172.95 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 4,78,882
Active cases stand at 1.12%
Recovery Rate currently at 97.68%
91,930 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,16,77,641
34,113 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.19%)
Weekly Positivity Rate (3.99%)
75.18 cr Total Tests conducted so far; 10,67,908 tests conducted in the last 24 hours