Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
31 JAN 2022 9:04AM by PIB Delhi
166.03 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,31,268
Active cases stand at 4.43%
Recovery Rate currently at 94.37%
2,62,628 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
3,89,76,122
2,09,918 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (15.77%)
Weekly Positivity Rate (15.75%)
72.89 cr Total Tests conducted so far; 13,31,198 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
31 JAN 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৬.০৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৮,৩১,২৬৮দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ৪.৪৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৪.৩৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৬২,৬২৮ নাবা ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৮৯,৭৬,১২২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৯,৯১৮ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৫.৭৭% )নি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৫.৭৫%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭২.৮৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৩,৩১,১৯৮ পাংথোকখি