Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 JAN 2022 9:03AM by PIB Delhi
164.44 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 21,05,611
Active cases stand at 5.18%
Recovery Rate currently at 93.60%
3,47,443 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,80,24,771
2,51,209 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (15.88%)
Weekly Positivity Rate (17.47%)
72.37 cr Total Tests conducted so far; 15,82,307 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
28 JAN 2022 9:03AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংবগী তীকা কাপ্পগী দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৪.৪৪ কাপখ্রে
ভারতকী হৌজিক্কী এক্তিব কেস মশিংনা ২১,০৫,৬১১ ওইরি
এক্তিব কেসশিংনা ৫.১৮% ওইরি
নাবা ফগৎলকপগী চাংনা ৯৩.৬০% ওইরি
মমাংগী পুং ২৪দা মীওই ৩,৪৭,৪৪৩ নাবা ফগৎলক্তুনা নাবা ফরবা অপুনবা মশিংনা ৩,৮০,২৪,৭৭১ ওইরি
মমাংগী পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫১,২০৯ লাকখি
নোংমগী পোজিতিব ওইবগী রেত (১৫.৮৮%)
চয়োলগী পোজিতিব ওইবগী রেত (১৭.৪৭%)
মমাংগী পুং ২৪দা তেস্ত ১৫,৮২,৩০৭ তৌখিদুনা হৌজিক ফাওবগী অপুনবা তেস্ত তৌখ্রবা মশিংনা করোর ৭২.৩৭ ওইরি