Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 JAN 2022 9:10AM by PIB Delhi
163.84 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 22,02,472
Active cases stand at 5.46%
Recovery Rate currently at 93.33%
3,06,357 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,76,77,328
2,86,384 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (19.59%)
Weekly Positivity Rate (17.75%)
72.21 cr Total Tests conducted so far; 14,62,261 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
27 JAN 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংবগী তীকা কাপ্পগী দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৩.৮৪ কাপখ্রে।
ভারতকী হৌজিক্কী এক্তিব কেস মশিংনা ২২,০২,৪৭২ ওইরি।
এক্তিব কেসশিংনা ৫.৪৬% ওইরি।
নাবা ফগৎলকপগী চাংনা ৯৩.৩৩% ওইরি।
মমাংগী পুং ২৪দা মীওই ৩,০৬,৩৫৭ নাবা ফগৎলক্তুনা নাবা ফরবা অপুনবা মশিংনা ৩,৭৬,৭৭,৩২৮ ওইরি।
মমাংগী পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৬,৩৮৪ লাকখি।
নোংমগী পোজিতিব ওইবগী রেত (১৯.৫৯%)
চয়োলগী পোজিতিব ওইবগী রেত (১৭.৭৫%)
মমাংগী পুং ২৪দা তেস্ত ১৪,৬২,২৬১ তৌখিদুনা হৌজিক ফাওবগী অপুনবা তেস্ত তৌখ্রবা মশিংনা করোর ৭২.২১ ওইরি।