Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
23 JAN 2022 9:10AM by PIB Delhi
161.92 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 21,87,205
Active cases stand at 5.57%
Recovery Rate currently at 93.18%
2,59,168 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,65,60,650
3,33,533 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (17.78%)
Weekly Positivity Rate (16.87%)
71.55 cr Total Tests conducted so far; 18,75,533 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
23 JAN 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬১.৯২ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২১,৮৭,২০৫ দা লৈরি
এক্তিব কেস ৫.৫৭%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.১৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৫৯,১৬৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৬৫,৬০,৬৫০দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা কেস ৩,৩৩,৫৩৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৭.৭৮%)নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৬.৮৭% )নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭১.৫৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৮,৭৫,৫৩৩ তৌখ্রে