Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
22 JAN 2022 8:56AM by PIB Delhi
161.16 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 21,13,365
Active cases stand at 5.43%
Recovery Rate currently at 93.31%
2,42,676 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,63,01,482
3,37,704 new cases recorded in the last 24 hours
10,050 Total Omicron cases detected so far; an increase of 3.69% since yesterday
Daily positivity rate (17.22%)
Weekly Positivity Rate (16.65%)
71.34 cr Total Tests conducted so far; 19,60,954 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
22 JAN 2022 8:56AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬১.১৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২১,১৩,৩৬৫দা লৈরি
এক্তিব কেস ৫.৪৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.৩১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৪২,৬৭৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৬৩,০১,৪৮২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩৭,৭০৪ লাক্লি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ১০,০৫০ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৩.৬৯% হেনগৎখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৭.২২% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৬.৬৫%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭১.৩৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৯,৬০,৯৫৪ তৌখ্রে