Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 DEC 2021 9:32AM by PIB Delhi
133.88 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 88,993; lowest in 563 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.26%; Lowest since March 2020
Recovery Rate currently at 98.37%; Highest since March 2020
7,995 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,41,38,763
5,784 new cases in the last 24 hours, lowest in 571 days
Daily positivity rate (0.58%) less than 2% for last 71 days
Weekly Positivity Rate (0.68%) less than 1% for last 30 days
65.76 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
14 DEC 2021 9:32AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৩৩.৮৮ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৮৮,৯৯৩দা লৈরি; নুমিৎ ৫৬৩দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.২৬%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩৭%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৭,৯৯৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৪১,৩৮,৭৬৩দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ৫,৭৮৪ লাক্লি, নুমিৎ ৫৭১দা খ্বাইদগী নেম্বা ওইরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৫৮% ) ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৭১দা ২%গী মখাদা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩০দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৬৮%) অসি ১%গী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬৫.৭৬ তৌখ্রে