Prime Minister's Office
PM to address the conference on ‘Creating Synergies for Seamless Credit Flow and Economic Growth’ on 18th November
18 NOV 2021 10:44AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the concluding session of the conference on ‘Creating Synergies for Seamless Credit Flow and Economic Growth’ on 18th November 2021 at 12 noon at The Ashok Hotel, New Delhi.
The conference is being organised by the Financial Services Department of the Finance Ministry on 17th-18th November 2021. It will witness participation from Ministries, Banks, Financial institutions and Industry representatives.
Union Finance Minister will also be present on the occasion.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ১৮দা ‘মপান নাইদবা ক্রেদিৎ ফ্লো অমসুং শেনমোৎলোনগী শাহৌগীদমক সিনর্জী শেম্বা’ হায়বা অসিদা পাংথোকপা কনফরেন্সতা ৱা ঙাংগনি
18 NOV 2021 10:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ১৮, ২০২১গী নুমিৎয়ুংবা পুং ১২ তাবা মতমদা নই দিল্লীগী অশোক হোতেলদা ‘মপান নাইদবা ক্রেদিৎ ফ্লো অমসুং শেনমোৎলোনগী শাহৌগীদমক সিনর্জী শেম্বা’ হায়বা অসিদা পাংথোকপা কনফরেন্সকী লোইশিনবগী মীফমদা ৱা ঙাংগনি।
শেল-থুম মন্ত্রালয়গী ফাইনান্সিএল সর্বিসেস দিপার্তমেন্তনা শিনবা কনফরেন্স অসি নবেম্বর ১৭-১৮, ২০২১ ফাওবা পাংথোক্লি। কনফরেন্স অসিদা তোঙান তোঙানবা মন্ত্রালয়, বেঙ্ক, ফাইনান্সিএল ইন্সতিত্যুৎশিং অমসুং ইন্দস্ত্রীগী মীহুৎশিংনা শরুক য়াগনি
থৌরম অদুদা কেন্দ্রগী শেল-থুম মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি।