ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନଭେମ୍ବର ୧୮ରେ ‘ବାଧାମୁକ୍ତ ଋଣ ପ୍ରବାହ ଏବଂ ଆର୍ଥିକ ବିକାଶ ଲାଗି ସମନ୍ୱୟ ସ୍ଥାପନ’ ଉପରେ ସମ୍ମିଳନୀରେ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
18 NOV 2021 10:44AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୧୮ ନଭେମ୍ବର, ୨୦୨୧ ଦିନ ୧୨ଟା ସମୟରେ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀର ଅଶୋକ ହୋଟେଲ ଠାରେ ‘ବାଧାମୁକ୍ତ ଋଣ ପ୍ରବାହ ଏବଂ ଆର୍ଥିକ ବିକାଶ ପାଇଁ ସମନ୍ୱୟ ସ୍ଥାପନ’ ବିଷୟବସ୍ତୁ ଉପରେ ଆୟୋଜିତ ସମ୍ମିଳନୀର ଉଦଯାପନୀ ଅଧିବେଶନରେ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ।
ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଆର୍ଥିକ ସେବା ବିଭାଗ ପକ୍ଷରୁ ଏହି ସମ୍ମିଳନୀ ୧୭-୧୮ ନଭେମ୍ବର, ୨୦୨୧ରେ ଆୟୋଜନ କରାଯାଉଛି। ସମ୍ମିଳନୀରେ ବିଭିନ୍ନ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ, ବ୍ୟାଙ୍କ, ଆର୍ଥିକ ସଂସ୍ଥାନ ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗ ଜଗତର ପ୍ରତିନିଧିମାନେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବେ।
ଏହି ଅବସରରେ କେନ୍ଦ୍ର ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ଉପସ୍ଥିତ ରହିବେ।

Prime Minister's Office
PM to address the conference on ‘Creating Synergies for Seamless Credit Flow and Economic Growth’ on 18th November
18 NOV 2021 10:44AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the concluding session of the conference on ‘Creating Synergies for Seamless Credit Flow and Economic Growth’ on 18th November 2021 at 12 noon at The Ashok Hotel, New Delhi.
The conference is being organised by the Financial Services Department of the Finance Ministry on 17th-18th November 2021. It will witness participation from Ministries, Banks, Financial institutions and Industry representatives.
Union Finance Minister will also be present on the occasion.