Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 106.31 Cr
Recovery Rate currently at 98.20%
12,514 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload(1,58,817) is lowest in 248 days
Weekly Positivity Rate (1.17%) less than 2% for last 38 days
01 NOV 2021 10:06AM by PIB Delhi
With the administration of 12,77,542vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 106.31 Cr (1,06,31,24,205) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,06,32,634sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,79,141
2nd Dose
92,24,881
FLWs
1st Dose
1,83,71,702
2nd Dose
1,59,33,598
Age Group 18-44 years
1st Dose
41,89,13,774
2nd Dose
14,24,08,610
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,49,26,935
2nd Dose
9,64,66,823
Over 60 years
1st Dose
10,97,79,956
2nd Dose
6,67,18,785
Total
1,06,31,24,205
The recovery of 12,718patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,36,68,560.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.20%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 127 consecutive days now.
12,514 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,58,817 is lowest in 248 days.Active cases presently constitute 0.46% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
8,81,379tests being conducted. India has so far conducted over 60.92 Cr (60,92,01,294) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.17% remains less than 2% for the last 38 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.42%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 28 days and below 3% for 63 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৬.৩১ লানখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৫১৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৫৮,৮১৭) ওইদুনা নুমিৎ ২৪৮কী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৩৮ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.১৭%) অসি ২%দগী তাখি
01 NOV 2021 10:06AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ১২,৭৭,৫৪২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৬.৩১ (১,০৬,৩১,২৪,২০৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০৬,৩২,৬৩৪গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,১৪১
২শুবা দোজ
৯২,২৪,৮৮১
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭১,৭০২
২শুবা দোজ
১,৫৯,৩৩,৫৯৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪১,৮৯,১৩,৭৭৪
২শুবা দোজ
১৪,২৪,০৮,৬১০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৪৯,২৬,৯৩৫
২শুবা দোজ
৯,৬৪,৬৬,৮২৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৯৭,৭৯,৯৫৬
২শুবা দোজ
৬,৬৭,১৮,৭৮৫
অপুনবা
১,০৬,৩১,২৪,২০৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১২,৭১৮ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৬,৬৮,৫৬০ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২০% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১২৭নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৫১৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৫৮,৮১৭ দা লৈদুনা নুমিৎ ২৪৮তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪৬% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৮,৮১,৩৭৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬০.৯২ (৬০,৯২,০১,২৯৪) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১৭%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩৮ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৪২%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ২৮নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৬৩নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।