Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 101.30 Cr
More than 68 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.16%; Highest since March 2020
16,326 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,73,728) is lowest in 233 days
Weekly Positivity Rate (1.24%) less than 2% for last 29 days
23 OCT 2021 9:55AM by PIB Delhi
With the administration of 68,48,417 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has surpassed 100 Cr mark to reach 101.30 Cr (1,01,30,28,411) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,00,29,602 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,78,004
2nd Dose
91,32,055
FLWs
1st Dose
1,83,69,012
2nd Dose
1,56,73,375
Age Group 18-44 years
1st Dose
40,43,88,714
2nd Dose
12,26,54,329
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,12,42,361
2nd Dose
8,99,14,788
Over 60 years
1st Dose
10,77,01,034
2nd Dose
6,32,40,508
Total
1,01,30,28,411
The recovery of 17,677 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,35,32,126.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.16%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 118 consecutive days now.
16,326 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload remains below 2 lakh mark and is presently at 1,73,728 which is lowest in 233 days. Active cases presently constitute 0.51% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
13,64,681 tests being conducted. India has so far conducted over 59.84 Cr (59,84,31,162) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.24% remains less than 2% for the last 29 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.20%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 19 days and below 3% for 54 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০১.৩০ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৬৮গী মথক্তা কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.১৬% ওইরি; ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৩২৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৭৩,৭২৮)দা লৈদুনা নুমিৎ ২৩৩দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ২৯নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৪%) অসি ২%দগী তাখি
23 OCT 2021 9:55AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৬৮,৪৮,৪১৭ কাপখিবগা লোইননা, ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০১.৩০ (১,০১,৩০,২৮,৪১১) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০০,২৯,৬০২ খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৮,০০৪
২শুবা দোজ
৯১,৩২,০৫৫
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৬৯,০১২
২শুবা দোজ
১,৫৬,৭৩,৩৭৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪০,৪৩,৮৮,৭১৪
২শুবা দোজ
১২,২৬,৫৪,৩২৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,১২,৪২,৩৬১
২শুবা দোজ
৮,৯৯,১৪,৭৮৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৭৭,০১,০৩৪
২শুবা দোজ
৬,৩২,৪০,৫০৮
অপুনবা
১,০১,৩০,২৮,৪১১
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৭,৬৭৭ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৫,৩২,১২৬ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.১৬% দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১১৮নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৩২৬ রিপোর্ত তৌরকখি
এক্তিব কেসলোদ লাখ ২গী মখাদা লৈরি অমসুং হৌজিক্কী ওইনা ১,৭৩,৭২৮দা লৈদুনা নুমিৎ ২৩৩গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৫১% ওইরি, হায়রিবা অসি ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেন্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,৬৪,৬৮১ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৯.৮৪ (৫৯,৮৪,৩১,১৬২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৪%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ২৯ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২০%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫৪নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১৯নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।