Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 OCT 2021 9:24AM by PIB Delhi
97.79 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
13,596 new cases in the last 24 hours; lowest in 230 days
Recovery Rate currently at 98.12%; Highest since March 2020
19,582 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,34,39,331
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.56%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,89,694; lowest in 221 days
Weekly Positivity Rate (1.37%) less than 3% for last 115 days
Daily positivity rate (1.37%) less than 3% for last 49 days
59.19 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
18 OCT 2021 9:24AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৯৭.৭৯ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৩,৫৯৬ লাকখি; নুমিৎ ২৩০গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.১২%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১৯,৫৮২ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৪,৩৯,৩৩১ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৫৬%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৮৯,৬৯৪ লৈরি; নুমিৎ ২২১ দা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ১১৫দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৩৭%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৩৭% ) হৌখিবা নুমিৎ ৪৯নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৯.১৯ তৌখ্রে