Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 76.57Cr
More than 64.5 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.64%
30,570 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,42,923)is 1.03% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.93%) less than 3% for last 83 days
16 SEP 2021 9:31AM by PIB Delhi
With the administration of 64,51,423 vaccine doses in the last 24 hours, country’s COVID-19 vaccination coverage surpassed the cumulative figure of 76.57 Cr (76,57,17,137) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 77,22,914sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,65,645
2nd Dose
86,41,364
FLWs
1st Dose
1,83,40,334
2nd Dose
1,42,03,101
Age Group 18-44 years
1st Dose
30,91,72,935
2nd Dose
4,88,51,566
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,62,56,729
2nd Dose
6,50,07,644
Over 60 years
1st Dose
9,45,11,108
2nd Dose
5,03,66,711
Total
76,57,17,137
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
The recovery of 38,303 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,25,60,474.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.64%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 81 consecutive days now.
30,570 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,42,923. Active cases presently constitute 1.03% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
15,79,761tests being conducted. India has so far conducted over 54.77 Cr (54,77,01,729) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.93% remains less than 3% for the last 83 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.94%. The daily Positivity rate has remained below 3% for last 17 days and below 5% for 100 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৭৬.৫৭ হেনখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৬৪.৫ কাপথোকখ্রে
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকভরী রেত অসি ৯৭.৬৪%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৫৭০ রিপোর্ত লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,৪২,৯২৩)অসি অপুনবা কেস মশিংগী ১.০৩%নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (১.৯৩%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৩নি শুরে
16 SEP 2021 9:31AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৬৪,৫১,৪২৩ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ৭৬.৫৭ (৭৬,৫৭,১৭,১৩৭) হেনখ্রে৷ মসি সেসন ৭৭,২২,৯১৪ কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৫,৬৪৫
অনিশুবা দোজ
৮৬,৪১,৩৬৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪০,৩৩৪
অনিশুবা দোজ
১,৪২,০৩,১০১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০,৯১,৭২,৯৩৫
অনিশুবা দোজ
৪,৮৮,৫১,৫৬৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,৬২,৫৬,৭২২
অনিশুবা দোজ
৬,৫০,০৭,৬৪৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৪৫,১১,১০৮
অনিশুবা দোজ
৫,০৩,৬৬,৭১১
অপুনবা
৭৬,৫৭,১৭,১৩৭
লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী স্কোপ অসি চাওথোকহন্নবা অমসুং খোঙজেল য়াংখৎহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা য়াম্না কন্না হোৎনৈ৷
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৩৮,৩০৩ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,২৫,৬০,৪৭৪ হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৬৪% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৮১নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৫৭০ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৩,৪২,৯২৩ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ১.০৩% ওই৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৫,৭৯,৭৬১ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫৪.৭৭ হেন্না (৫৪,৭৭,০১,৭২৯) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ১.৯৩% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৩নি শুরেনোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ১.৯৪% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৭নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১০০ শুরে৷