Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 220
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 58.82 Cr
More than 56.10 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
23 AUG 2021 8:27PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 58.82 Crore (58,82,21,623) as per the 7 pm provisional report today. More than 56 lakh (56,10,116) Vaccine Doses have been administered today, as per the 7 pm provisional report.
The cumulative vaccination coverage of vaccine doses is segregated based on population priority groups, as follows.
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged ≥ 45 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10353668
18306660
219881683
123347472
83631982
455521465
2nd Dose
8231444
12635749
20268984
49319994
42243987
132700158
As on Day-220 of the vaccination drive (23rd August, 2021), 39,62,091 were vaccinated for 1st dose and 16,48,025 beneficiaries received 2nd dose of vaccine as per the provisional report till 7 P.M. Final reports would be completed for the day by late tonight.
Date: 23rd August, 2021 (220th Day)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged ≥ 45 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
267
2200
2949943
721156
288525
3962091
2nd Dose
16183
60751
782974
526449
261668
1648025
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২০নি শুবা
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৫৮.৮২ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬.১০ হেন্না কাপখ্রে
23 AUG 2021 8:27PM by PIB Imphal
ঙসিগী নুমিংদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৫৮.৮২ (৫৮,৮২,২১,৬২৩) হেনখ্রে। নুমিদাং পুং ৭কী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ (৫৬,১০,১১৬) হেন্না কাপখি।
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি।
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০৩৫৩৬৬৮
১৮৩০৬৬৬০
২১৯৮৮১৬৮৩
১২৩৩৪৭৪৭২
৮৩৬৩১৯৮২
৪৫৫৫২১৪৬৫
অনিশুবা দোজ
৮২৩১৪৪৪
১২৬৩৫৭৪৯
২০২৬৮৯৮৪
৪৯৩১৯৯৯৪
৪২২৪৩৯৮৭
১৩২৭০০১৫৮
ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী ২২০নি শুবা(২০২১গী ওগস্ত ২৩) নুমিৎকী ওইনা নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, বেনিফিসিয়রী ৩৯,৬২,০৯১ দা অহানবা দোজ কাপখি অমসুং বেনিফিসিয়রী ১৬,৪৮,০২৫ দা অনিশুবা দোজ কাপখি৷ ঙসি নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ফাইনেল রিপোর্তশিং অদু মপুং ফারগনি৷
তাং: ওগস্ত ২৩,২০২১ (২২০নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
২৬৭
২২০০
২৯৪৯৯৪৩
৭২১১৫৬
২৮৮৫২৫
৩৯৬২০৯১
অনিশুবা দোজ
১৬১৮৩
৬০৭৫১
৭৮২৯৭৪
৫২৬৪৪৯
২৬১৬৬৮
১৬৪৮০২৫
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।