Prime Minister's Office
PM remembers martyrdom of Hazrat Imam Hussain (AS) on day of Ashura
20 AUG 2021 1:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the sacrifices of Hazrat Imam Hussain (AS) on the day of Ashura and recalled his courage as well as commitment to justice.
In a tweet, the Prime Minister said;
"We remember the sacrifices of Hazrat Imam Hussain (AS) and recall his courage as well as commitment to justice. He devoted great importance to peace and social equality."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অশুরা নুমিৎতা হজরত ইমাম হুসেন (এ.এস.)গী মথৌনা লৈনা থৱায় থাখিববু নিংশিংখ্রে
20 AUG 2021 1:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অশুরা নুমিৎতা হজরত ইমাম হুসেন (এ.এস.)গী মথৌনা লৈনা থৱায় থাখিববু নিংশিংখ্রে অমসুং মহাক্কী মথৌনা লোয়ননা অচুম্বা ৱায়েলগীদমক হনবা লৈতনা লেপখিববু নিংশিংখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়না হজরত ইমাম হুসেন (এ.এস.)গী মথৌনা লৈনা থৱায় থাখিববা অমসুং মহাক্কী মথৌনা লোয়ননা অচুম্বা ৱায়েলগীদমক হনবা লৈতনা লেপখিববু নিংশিংলি। মহাক্না ইং-চিক্না লৈবা অমসুং সমাজ অমবু মন্নবা থাক অমদা লৈবা অসিদা য়াম্না মরুওইবা পীখি”।