Ministry of Information & Broadcasting
Shri Jaideep Bhatnagar takes over as Principal Director General, Press Information Bureau
01 MAR 2021 3:34PM by PIB Delhi
Shri Jaideep Bhatnagar has taken over today as Principal Director General, Press Information Bureau.
Shri Bhatnagar is an Officer of the Indian Information Service, Batch of 1986. He has earlier served in Doordarshan News and as Head of the Commercial, Sales and Marketing Division of Doordarshan.
He has also served as Prasar Bharati Special Correspondent West Asia covering twenty countries. He later went on to head the News Services Division of All India Radio.
He has also served at Indian Institute of Mass Communication, in the capacity of Registrar.
Prior to his current charge as head of the organization, Shri Bhatnagar has worked in PIB for six years in different capacities.
Shri Bhatnagar takes over from Shri Kuldeep Singh Dhatwalia who superannuated on 28th February 2021.

ସୂଚନା ଓ ପ୍ରସାରଣ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ପତ୍ର ସୂଚନା କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ(ପିଆଇବି)ର ପ୍ରମୁଖ ମହାନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ଭାବେ ଦାୟିତ୍ଵ ଗ୍ରହଣ କଲେ ଶ୍ରୀ ଜୟଦୀପ ଭଟ୍ଟନାଗର
01 MAR 2021 3:34PM by PIB Bhubaneswar
ପତ୍ର ସୂଚନା କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ (ପିଆଇବି)ର ପ୍ରମୁଖ ମହାନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ଭାବେ ଆଜି ଶ୍ରୀ ଜୟଦୀପ ଭଟ୍ଟନାଗର ଦାୟିତ୍ଵ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ଭଟ୍ଟନାଗର 1986 ବ୍ୟାଚର ଜଣେ ଭାରତୀୟ ସୂଚନା ସେବା ଅଧିକାରୀ । ସେ ପୂର୍ବରୁ ଦୂରଦର୍ଶନ ସମାଚାର ବିଭାଗରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ଦୂରଦର୍ଶନର ବାଣିଜ୍ୟ, ବିକ୍ରୟ ଏବଂ ମାର୍କେଟିଂ ବିଭାଗର ବ୍ୟବସାୟିକ ମୁଖ୍ୟ ଥିଲେ ।
ପଶ୍ଚିମ ଏସିଆର 20ଟି ଦେଶ ପାଇଁ ପ୍ରସାର ଭାରତୀ ତରଫରୁ ସ୍ଵତନ୍ତ୍ର ସମ୍ବାଦଦାତା ରୂପେ ସେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି । ପରେ ସେ ଆକାଶବାଣୀର ନ୍ୟୁଜ୍ ସର୍ଭିସେସ୍ ବିଭାଗର ମଧ୍ୟ ମୁଖ୍ୟ ହୋଇଥିଲେ ।
ରେଜିଷ୍ଟ୍ରାର ଭାବେ ସେ ଇଣ୍ଡିଆନ୍ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟ ଅଫ୍ ମାସ୍ କମ୍ୟୁନିକେସନରେ ମଧ୍ୟ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି ।
ପିଆଇବିର ମୁଖ୍ୟ ଭାବେ ବର୍ତ୍ତମାନ ଦାୟିତ୍ୱ ନେବା ପୂର୍ବରୁ ଶ୍ରୀ ଭଟ୍ଟନାଗର ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷମତାରେ 6 ବର୍ଷ ଧରି ପିଆଇବିରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଛନ୍ତି ।
ଫେବୃଆରୀ 28, 2021ରେ ଚାକିରିରୁ ଅବସର ଗ୍ରହଣ କରିଥିବା ଶ୍ରୀ କୁଲଦୀପ ସିଂ ଧତୱାଲିଆଙ୍କ ଠାରୁ ଶ୍ରୀ ଭଟ୍ଟନାଗର ଦାୟିତ୍ଵ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ।