Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination-Day 23
More than 58 lakh Healthcare and Frontline Workers Vaccinated for COVID19 across the country
28,059 beneficiaries vaccinated till 6:40 pm today
No AEFI reported today
07 FEB 2021 8:11PM by PIB Delhi
The number of healthcare and frontline workers vaccinated against COVID19 has crossed the 58L mark on the twenty third day of the countrywide COVID-19 vaccination program. India is now the third topmost country with the highest doses of COVID19 vaccine administered, after USA and the UK.
12 States reported the vaccination activity today- Assam, Bihar, Gujarat Haryana, Jharkhand, Karnataka, Kerala, Manipur, Odisha, Rajasthan, Tripura and Uttarakhand.
The cumulative number of healthcare workers and frontline workers vaccinated against COVID19 is 58,03,617 (as at 6:40 pm today), as per the provisional report. Total of 1,16,478 sessions have been held so far. 1,295 sessions were held till 6:40 pm today.
Out of the total cumulative coverage, 53,17,760 are healthcare workers and 4,85,857 are frontline workers.
28,059 beneficiaries were vaccinated till 6:40 pm today. Of these, 12,978 were healthcare workers, while the other 15,081 beneficiaries were frontline workers. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
3397
2
Andhra Pradesh
2,99,649
3
Arunachal Pradesh
12,346
4
Assam
88,585
5
Bihar
3,79,042
6
Chandigarh
5645
7
Chhattisgarh
1,68,881
8
Dadra & Nagar Haveli
1504
9
Daman & Diu
708
10
Delhi
1,09,589
11
Goa
8257
12
Gujarat
4,46,367
13
Haryana
1,39,129
14
Himachal Pradesh
54,573
15
Jammu & Kashmir
49,419
16
Jharkhand
1,04,371
17
Karnataka
3,88,476
18
Kerala
2,92,195
19
Ladakh
1987
20
Lakshadweep
839
21
Madhya Pradesh
3,42,016
22
Maharashtra
4,73,480
23
Manipur
8334
24
Meghalaya
6859
25
Mizoram
10937
26
Nagaland
4,535
27
Odisha
2,76,323
28
Puducherry
3532
29
Punjab
76,430
30
Rajasthan
4,60,994
31
Sikkim
5372
32
Tamil Nadu
1,66,408
33
Telangana
2,09,104
34
Tripura
40,405
35
Uttar Pradesh
6,73,542
36
Uttarakhand
74,330
37
West Bengal
3,54,000
38
Miscellaneous
62,057
All India
58,03,617
No AEFIs have been reported till 6:40 pm on the twenty third day of the vaccination drive.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২৩
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর লাখ ৫৮ হেন্না কোবিদ-১৯গী বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৪০ ফাওবদা বেনিফিসরী ২৮,০৫৯ বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসিদি এ.ই.এফ.আই. রিপোর্ত তৌরকপা লৈতে
07 FEB 2021 8:11PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপথোকপগী কুনহুমদোই শুবা নুমিৎতা বেনিফিসরী হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর লাখ ৫৮ হেন্না কোবিদ-১৯গী বেক্সিন কাপখ্রে। ভারত অসি হৌজিক কোবিদ ১৯ ভেক্সিন কাপথোকপা মকোকথোংবা লৈবাকশিংগী মনুংদা য়ু.এস.এ. অমসুং য়ু.কে.গী মতুংদা অহুমশুবদা লৈরে।
রাজ্য ১২না ঙসি তিকা কাপথোকখিবগী রিপোর্ত তৌরক্লি- অসাম, বিহার, গুজরাত, হরিয়ানা, ঝার্খন্দ, কর্নাতকা, কেরলা, মনিপুর, ওরিশা, রাজস্থান, ত্রিপুরা অমসুং উত্তরাখন্দ।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, কোবিদ ১৯গী মায়োক্তা হেল্থকিয়র ৱার্কর অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর ৫৮,০৩,৬১৭ (ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৪০ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন পুন্না ১,১৬,৪৭৮ পাংথোকখ্রে। ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৪০ ফাওবদা সেসন ১,২৯৫ পাংথোকখি।
অপুনবা কভর তৌখিবশিংগী মনুংদা ৫৩,১৭,৭৬০না হেল্থকেয়র ৱার্করশিংনি অমদি ৪,৮৫,৮৫৭না ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংনি।
ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৪০ ফাওবদা বেনেফিসরী ২৮,০৫৯দা তিকা থাখি। মসিগী মনুংদা ১২,৯৭৮না হেল্থকেয়র ৱার্করশিংনি, অদুগা অতোপ্পা বেনেফিসরী ১৫,০৮১না ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংনি। নোংমগী ওইবা ফাইনেল রিপোর্ত নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফাগনি।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩৩৯৭
২
অন্ধ্র প্রদেশ
২,৯৯,৬৪৯
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১২,৩৪৬
৪
অসাম
৮৮,৫৮৫
৫
বিহার
৩,৭৯,০৪২
৬
চান্দিগর
৫৬৪৫
৭
ছত্তিসগর
১,৬৮,৮৮১
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১৫০৪
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৭০৮
১০
দিল্লী
১,০৯,৫৮৯
১১
গোৱা
৮২৫৭
১২
গুজরাত
৪,৪৬,৩৬৭
১৩
হরিয়ানা
১,৩৯,১২৯
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৫৪,৫৭৩
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৪৯,৪১৯
১৬
ঝার্খন্দ
১,০৪,৩৭১
১৭
কর্নাতকা
৩,৮৮,৪৭৬
১৮
কেরেলা
২,৯২,১৯৫
১৯
লদাখ
১৯৮৭
২০
লক্ষদীপ
৮৩৯
২১
মধ্য প্রদেশ
৩,৪২,০১৬
২২
মহারাস্ত্র
৪,৭৩,৪৮০
২৩
মনিপুর
৮৩৩৪
২৪
মেঘালয়
৬৮৫৯
২৫
মিজোরাম
১০৯৩৭
২৬
নাগালেন্দ
৪,৫৩৫
২৭
ওরিশা
২,৭৬,৩২৩
২৮
পুদুচেরী
৩৫৩২
২৯
পঞ্জাব
৭৬,৪৩০
৩০
রাজস্থান
৪,৬০,৯৯৪
৩১
সিক্কিম
৫৩৭২
৩২
তামিল নাদু
১,৬৬,৪০৮
৩৩
তেলঙ্গনা
২,০৯,১০৪
৩৪
ত্রিপুরা
৪০,৪০৫
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৬,৭৩,৫৪২
৩৬
উত্তরাখন্দ
৭৪,৩৩০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৩,৫৪,০০০
৩৮
অতোপ্পশিং
৬২,০৫৭
ভারত পুম্বা
৫৮,০৩,৬১৭
ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী কুনহুমদোই শুবা নুমিৎতা নুমিদাং পুং ৬:৪০ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই.শিং রিপোর্ত তৌরকপা লৈতে।