Ministry of Defence
Andaman & Nicobar Command Celebrates Republic Day
26 JAN 2021 4:36PM by PIB Delhi
A ceremonial parade was conducted by Andaman & Nicobar Command to celebrate the 72nd Republic Day on 26 January 2021 at Netaji Stadium, Port Blair, Andaman and Nicobar Islands. Lieutenant Governor of Andaman and Nicobar Islands Admiral DK Joshi (Retd) was the Chief Guest and Reviewing Officer for the parade. The parade led by Lt Cdr R Manikandan of the Indian Navy comprised of contingents from Army, Navy, Air Force, Coast Guard and Andaman &Nicobar Police.
Each contingent was represented by of one officer, one Junior Commissioned Officer and fifteen Other Ranks. The parade witnessed the fly past by MI-17 Helicopter from Indian Air Force and Dornier Aircraft from Navy. The pride and josh of each participating contingent from the only Joint Services Command of the nation reflected the level of integration of all arms and evolution of jointsmanship culture in the Andaman Nicobar Command.
All government guidelines and Covid protocols were adhered to during the conduct of event.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
আন্দামান অমসুং নিকোবর কম্মান্দনা রিপব্লিক দে পাংথোকখ্রে
26 JAN 2021 4:36PM by PIB Imphal
আন্দামান অমসুং নিকোবর কম্মান্দনা আন্দামান অমসুং নিকোবর ইথৎকী পোর্ত ব্লাইয়রগী নেতাজী স্তদিয়মদা ২০২১গী জানুৱারীগী ২৬দা রিপব্লিক দে পেরেদ ওইনা পাংথোকখ্রে। আন্দামান অমসুং নিকোবর ইথৎকী ল্যুতেনেন্ত গর্বনর এদমিরেল দি.কে. জোশি (রিত.)না পেরেদ অসিগী অথোইবা অতিথি অমসুং রিভ্যুইং ওফিসর ওইখি। পেরেদ অসি ইন্দিয়ন নেভিগী এল.তি. সি.দি.আর. আর. মনিকন্দন অমসুং আর্মি, নেভি, এয়র ফোর্স, কোস্ত গার্দ অমসুং আন্দামান অমসুং নিকোবর পুলিস য়াওখি।
কন্তিজেন্ত খুদিংমক ওফিয়র অমা, জুনিয়র কম্মিসন ওফিসর অমা অমসুং অতৈ রেঙ্ক ১৫না মহুৎ শিন্দুনা পুখি। পেরেদ অসি ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী এম.আই.-১৭ হেলিকোপ্তর অমসুং নেভীদগী দোর্নিয়র এয়রক্রাফনা ফ্লাই পাস্ত উৎখি। শরুক য়ারিবা কন্তিজেন্তশিংগী প্রাইদ অমসুং জোশ অসি লৈবাক অসিগী জোইন্ত সর্বিস কম্মান্দদগী খক্তা ওইবনা আন্দামান অমসুং নিকোবর কম্মান্দগী লান্মীগী অপুনবা অমসুং জোইন্তমেনশীপকী অওনবগী চৎনবীগী মমি তারি।
সরকারগী লমজিং লমতাক পুম্বা অমসুং কোবিদকী প্রোতোকোলশিং অসি থৌরম অসিগী মনুংদা কাইদনা চৎনখি।