Prime Minister's Office
PM to address 18th Convocation of Tezpur University on 22nd January
20 JAN 2021 6:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the 18th Convocation of Tezpur University, Assam on 22nd January 2021 at 10:30 AM through video conferencing. Governor of Assam Prof. Jagdish Mukhi, Union Education Minister Dr. Ramesh Pokhriyal ‘Nishank’ and the Chief Minister of Assam Shri Sarbananda Sonowal will also be present on the occasion.
The event will witness the conferring of degrees and diplomas upon 1218 students who passed out in 2020. Among the degree recipients, 48 toppers of various undergraduate and postgraduate programmes will be awarded Gold Medals.
The Convocation will be held in blended mode observing the Covid-19 protocols, whereby only the Ph.D. scholars and Gold Medalists will receive their Degrees and Gold Medals in person and the rest of the recipients will be awarded degrees and diplomas virtually.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জনুৱারি ২২দা প্রধান মন্ত্রীনা তেজপুর য়ুনিভর্সিতিগী ১৮শুবা কনভোকেসন্দা ৱা ঙাংগনি
20 JAN 2021 6:11PM by PIB Imphal
ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারি ২২, ২০২১গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা তেজপুর য়ুনিভর্সিতিগী ১৮শুবা কনভোকেসন্দা ৱা ঙাংগনি। থৌরম অদুদা অসামগী রাজ্যপাল প্রোফেসার জগদিস মুখি, য়ুনিয়ন ইজুকেসন মিনিস্তর দোক্তর রমেস পোখ্রিয়াল ‘নিশঙ্ক’ অমসুং অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী সরবানন্দা সোনোৱালশু শরুক য়াগনি।
থৌরম অদুদা ২০২০দা পাস তৌরবা মহৈরোয় ১২১৮তা দিগ্রি অমসুং দিপ্লোমাশিং পীগনি। দিগ্রি ফংলবশিংগী মনুংদা, তোঙান-তোঙানবা অন্দরগ্রেজুয়েত অমসুং পোস্তগ্রেজুয়েত প্রোগ্রামশিংদা মকোক তারবশিংদা সনাগী তকমানশিং পীগনি।
কোবিদ-১৯গী চৎন-পথাপশিং ঙাকপা ওইনা কনভোকেসন অসি য়ানশিন্নবা মওংদা পাংথোক্কনি। পিঐচ.দি স্কোলারশিং অমসুং সনাগী তকমান ফংলবশিংনা মখোয়গী দিগ্রিশিং অমসুং সনাগী তকমানশিং মশানা লৌগনি অমসুং অতৈ লেমহৌরিবশিংনা ভর্চুএল ওইনা দিগ্রিশিং অমসুং দিপ্লোমাশিং পীগনি।