Prime Minister's Office
PM greets people of Karnataka on Karnataka Rajyotsava
01 NOV 2020 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the people of Karnataka on Karnataka Rajyotsava.
Prime Minister said, “Karnataka Rajyotsava greetings to my sisters and brothers of Karnataka. Powered by the strength and skills of the people of the state, Karnataka is scaling new heights of progress. I pray for the happiness and good health of the people of Karnataka.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী রাজ্যোৎসব লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা কর্নাতকাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 NOV 2020 9:53AM by PIB Imphal
কর্নাতকাগী রাজ্যোত্সব লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “কর্নাতকা রাজ্যোৎসবনা লাকপদা কর্নাতকাগী ঐগী ইচলশিং অমসুং ইনাওশিংবু তরাম্না ওক্লি। রাজ্য অসিগী মীয়ামগী পাঙ্গল অমসুং হৈশিংবশিংনা থৌনা পীদুনা কর্নাতকা অনৌবা থাকশিংদা খুমাংচাউশিল্লি। কর্নাতকাগী মীয়াম্না হরাও-তয়াম্না অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা ঐনা থৌনীজরি”।