প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কৰ্ণাটকৰ ৰাজ্যিক দিৱসত ৰাজ্যবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 NOV 2020 9:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কৰ্ণাটক ৰাজ্যবাসীক ৰাজ্যোৎসৱৰ শুভেচ্ছা জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “কৰ্ণাটকৰ আমাৰ ভাই-ভনীহঁতৰ ৰাজ্যোৎসৱত সকলোকে শুভেচ্ছা জনাইছো। ৰাজ্যৰ জনসাধাৰণে ক্ষমতা আৰু দক্ষতাৰ বলত বলীয়ান হৈ কৰ্ণাটকক প্ৰগতিৰ নতুন এক উচ্চতাত স্থাপিত কৰিছে। মই, কৰ্ণাটকৰ জনসাধাৰণৰ সুখ আৰু সুস্বাস্থ্য প্ৰাৰ্থনা কৰিছো।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Karnataka on Karnataka Rajyotsava
01 NOV 2020 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has greeted the people of Karnataka on Karnataka Rajyotsava.
Prime Minister said, “Karnataka Rajyotsava greetings to my sisters and brothers of Karnataka. Powered by the strength and skills of the people of the state, Karnataka is scaling new heights of progress. I pray for the happiness and good health of the people of Karnataka.”