Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
23 OCT 2020 12:25PM by PIB Delhi
The National Statistical Office(NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to August, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions. A detailed note is annexed.
A detailed note is annexed

স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
ভারত্তা পেরোল রিপোর্তিং-কাংলোন নাইরবা থবক্কী ওইনা ওইরকপা য়াবশিংগী মওং অমা
23 OCT 2020 12:25PM by PIB Imphal
স্তেতিস্তিক্স এন্দ প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তসন মন্ত্রালয়গী নেস্নেল স্তেতিস্তিকেল ওফিস(এন.এস.ও.)না করিগুম্বা অকক্নবা দাইমেন্সন খরদা থবক খুমাং চাউশিনবা অসি হান্না খংদোক্নবগীদমক্তা খনগৎলবা সরকারগী এজেন্সীশিংগীদা লৈরিবা এদমিনিস্ত্রেতিব রেকোর্দশিংদা য়ুম্ফম ওইবা সেপ্তেম্বর , ২০১৭দগী অগস্ত ২০২০ ফাওবগী মতমদা কোভর তৌদুনা লৈবাক অসিদা থবক্কী ওইনা ওইরকপা য়াবশিংগী মতাংদা প্রেসনোত অমা থোকখ্রে।
মরিক চুম্লবা নোত অসি মসিদা ফংবিগনি।