পৰিসংখ্যা আৰু কাৰ্যসূচী ৰূপায়ণ মন্ত্ৰালয়
ভাৰতত দৰ্মহা-তালিকা সম্পৰ্কীয় প্ৰতিবেদনৰ দিহা-এক আনুষ্ঠানিক নিয়োগ পৰিপ্ৰেক্ষ
23 OCT 2020 12:25PM by PIB Guwahati
‘পৰিসংখ্যা আৰু কাৰ্যসূচী ৰূপায়ণ মন্ত্ৰালয়’ৰ অধীনস্থ ‘ৰাষ্ট্ৰীয় পৰিসাংখ্যিক কাৰ্যালয়’(এনএছঅ’)য়ে নিৰ্বাচিত চৰকাৰী অভিকৰণসমূহত উপলব্ধ ‘প্ৰশাসনীয় অভিলেখা’ৰ ভিত্তিত কেতবোৰ দিশত হোৱা প্ৰগতি সন্দৰ্ভত ২০১৭ চনৰ ছেপ্টেম্বৰৰ পৰা ২০২০ চনৰ আগষ্ট পৰ্যন্ত দেশৰ নিয়োগ দৃষ্টিকোণ সম্পৰ্কীয় প্ৰেছ টোকা প্ৰকাশ কৰিছে। এই সম্পৰ্কীয় বিস্তৃত টোকা ইয়াৰ সৈতে সংলগ্ন কৰা হৈছে।
A detailed note is annexed

Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
23 OCT 2020 12:25PM by PIB Delhi
The National Statistical Office(NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to August, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions. A detailed note is annexed.
A detailed note is annexed