Prime Minister's Office
PM greets people on first day of Navratri
17 OCT 2020 11:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to people on the beginning of Navratri.
"Pranams to Maa Shailputri on Day 1 of Navratri. With her blessings, may our planet be safe, healthy and prosperous. May her blessings give us strength to bring a positive change in the lives of the poor and downtrodden", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবরাত্রিগী অহানবা নুমিত্তা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
17 OCT 2020 11:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবরাত্রীনা হৌরকপগা লোয়ননা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
“নবরাত্রীগী অহানবা নুমিৎ অসিদা ইমা শাইলপুত্রীবু খুরুমজরি। মহাক্কী থৌজালদগী ঐখোয়গী গ্রহ অসি তেক্ত-কায়দবা, হকশেল ফনা লৈবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা ওইরসনু। মহাক্কী থৌজালদগী ঐখোয়না লায়রবা অমসুং শোত্থরবা মীওইশিংগী পুন্সিদা অফবা অহোংবা অমা পুরকপা ঙম্বা ওইরসনু”, হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।