Ministry of Coal
List of Coal Mines for sale of coal amended
38 coal mines offered for auction
03 SEP 2020 11:41AM by PIB Delhi
The auction process for coal mines for commercial mining was launched on June 18, 2020. Following revisions have been made by the Coal Ministry in the list of coal mines offered in the process of opening up of coal sector and introduction of coal mining:
1. Addition of Dolesara, Jarekela and Jharpalam-Tangarghat Coal Mines to the 1st Tranche of Auction under the MMDR Act, 1957
2. Withdrawal of Morga South Coal Mine from the 1st Tranche of Auction under the MMDR Act, 1957
3. Withdrawal of Fatehpur East,Madanpur (North), Morga-II, and SayangCoal Mines from the 11th Tranche of Auction under the CM(SP) Act, 2015
Therefore, 38 coal mines are offered for auction for commercial mining under 11th Tranche of Auction under CM(SP) Act, 2015 and 1st Tranche of Auction under MMDR Act, 1957.
Ministry of Coal launched the auction process for 41 coal mines under 11th Tranche of Auction under CM(SP) Act, 2015 and 1st Tranche of Auction under MMDR Act, 1957.The updated list of mines and the tender documents for these mines may be accessed through the following link: https://www.mstcecommerce.com/auctionhome/coalblock/index.jsp. Timelines for the tender process have also been provided on the website of MSTC Limited.

কোইলা মন্ত্রালয়
কোইলা য়োন্ননবা কোইলা খনিশিংগী লিস্ত শেমদোকখ্রে
কোইলা খনি ৩৮ নিলাম লাউনবা লাউথোকখ্রে
03 SEP 2020 11:41AM by PIB Imphal
শেন্দান লম্বীগী ওইনা খনি পেক্নবগী কোইলা খনিশিং নিলান লাউনবগী থৌওং জুন ১৮, ২০২০দা হৌদোকখ্রে‍। কোইলা সেক্তর হাংদোকপা অমসুং কোইলা খনি পেকপা হৌদোকপগী থৌওংদা লাউথোক্লিবা কোইলা খনিশিংগী লিস্তদা মখাদা পীরিবা মওংসিদা কোইলা মন্ত্রালয়না শেমদোক্লে‍।
১. দোলেসরা, জরাকেলা অমসুং ঝরপলম-তঙ্গরঘাত কোইলা খনিশিং এম.এম.দি.আর. এক্ত, ১৯৫৭গী মখাদা অহানবা তাঙ্কক্কী নিলাম লাউবদা হাপচিল্লে‍।
২. মোর্গা সাউথ কোইলা খনি এম.এম.দি.আর. এক্ত, ১৯৫৭গী মখাদা অহানবা তাঙ্কক্কী নিলাম লাউবদগী লৌথোক্লে
৩. নোংপোক ফতেহপুর, মদনপুর (অৱাং), মোর্গা-২, অমসুং সয়াং কোইলা খনিশিং সি.এম.(এস.পি.) এক্ত ২০১৫গী মখাদা পাঙথোক্কদবা ১১শুবা তাঙ্কক্কী নিলাম লাউবদগী লৌথোক্লে
মরম অসিনা, সি.এম.(এস.পি.) এক্ত ২০১৫গী মখাদা পাঙথোক্কদবা ১১শুবা তাঙ্কক্কী অমসুং এম.এম.দি.আর. এক্ত, ১৯৫৭গী মখাদা অহানবা তাঙ্কক্কী নিলাম লাউবদা য়াওনবা কোইলা খনি ৩৮ লাউথোক্লে‍।
কোইলা মন্ত্রালয়না সি.এম.(এস.পি.) এক্ত ২০১৫গী মখাদা পাঙথোক্কদবা ১১শুবা তাঙ্কক্কী অমসুং এম.এম.দি.আর. এক্ত, ১৯৫৭গী মখাদা অহানবা তাঙ্কক্কী নিলাম লাউনবা কোইলা খনি ৪১ হৌদোকখ্রে‍। নৌনা শেমদোক্লবা খনিশিংগী মমীং অমসুং হায়রিবা খনিশিংগী তেন্দরগী চে-চাংশিং পীরিবা লিঙ্ক: https://www.mstcecommerce.com/auctionhome/coalblock/index.jsp অসিদা চঙলগা য়েংবা য়াগনি‍। তেন্দর থৌওংগী মতম এম.এস.তি.সি. লিমিতেদকী ৱেবসাইত্তসু পীরে‍।