প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কম্মনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী মিতর ১০,০০০দা লুপাগী মেদল লৌরকপদা গুলভিরগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 JUL 2026 7:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লাসগোদা পাংথোক্লিবা কম্মনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী মিতর ১০,০০০গী ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপগীদমক গুলভিরগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা গুলভিরগী থৌনা অমসুং কত্থোকপা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং মহাক্না মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা মাই পাকপা ওইরসনু হায়না য়াইফ-মঙ্গোল পীখি।
শ্রী মোদীনা এক্সকী পোস্ত অমদা হায়খি;
“গ্লাসগোদা গুলভিরনা ঙান্থোইখ্রে!
নুপাগী মিতর ১০,০০০গী ইভেন্ততা লুপাগী মেদল ফংলকপগীদমক মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী থৌনা অমসুং কত্থোকপা অসি শীংথানিংঙাই ওই। তুংগী পুন্সিগীদমক মহাকপু য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
#CWG2026”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Gulveer on winning Silver in Men’s 10,000m at Commonwealth Games 2026
29 JUL 2026 7:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Gulveer on winning the Silver medal in the Men’s 10,000m event at the Commonwealth Games 2026 in Glasgow.
The Prime Minister lauded Gulveer’s commitment and dedication and wished him success in his future endeavours.
In a post on X, Shri Modi said;
“Gulveer shines in Glasgow!
Congrats to him for winning a Silver in the Men’s 10,000m event. His commitment and dedication are commendable. All the best to him for the endeavours ahead.
#CWG2026”