Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates weightlifter Mirabai Chanu on winning Gold at Commonwealth Games 2026
26 JUL 2026 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated weightlifter Mirabai Chanu on winning the Gold medal in the 48 kg category at the Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister said that Mirabai Chanu once again showcased her skills with a stunning performance. Shri Modi noted that with back-to-back Commonwealth Games Gold medals and an overall fourth Commonwealth Games medal to her name, she remains an inspiration for every Indian.
The Prime Minister extended his best wishes to her for her future endeavours.
In a post on X, Shri Modi said;
“Another glorious chapter in Indian Weightlifting!
The talented Mirabai Chanu once again showcased her skills at the Commonwealth Games with a stunning performance in the 48 kg category and winning Gold. With back-to-back Commonwealth Games Golds and an overall fourth CWG medal to her name, she remains an inspiration for every Indian. Congratulations to her! Best wishes for the endeavours ahead. #CWG2026
@mirabai_chanu”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২৬ তা ৱেথলিফতর মিরাবাই চনুনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 JUL 2026 9:40PM by PIB Imphal
কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২৬ তা কেজি ৪৮ গী কাংলুপতা ৱেথলিফতর মিরাবাই চনুনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অঙকপা পর্ফোমেন্স অমগা লোয়ননা মিরাবাই চনুনা অমুক হন্না মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা উৎলে। মথং মথং কম্মনৱেল্থ গেমসগী সনাগী মেদলশিং ফংদুনা অমসুং মহাক্না মরিশুবা কম্মনৱেল্থ গেমস মেদল ফংদুনা, মহাক্না ভারতমচা খুদিংমক্ত ইথিল অমা পীরে।
মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী ৱেথলিফতিংগী অতোপ্পা মাইপাকপা পন্দুবনি!
কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২৬ তা কেজি ৪৮ গী কাংলুপতা সনাগী মেদল ফংদুনা হৈথোই-শিংথোইরবী মিরাবাই চনুনা অমুক হন্না মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা উৎলে। মথং মথং কম্মনৱেল্থ গেমসগী সনাগী মেদলশিং ফংদুনা অমসুং মহাক্না মরিশুবা কম্মনৱেল্থ গেমস মেদল ফংদুনা, মহাক্না ভারতমচা খুদিংমক্ত ইথিল অমা পীরে। মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
#CWG2026
@mirabai_chanu”