প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী অহমেদবাত্ত খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
18 JUL 2026 7:13PM by PIB Imphal
গুজরাতকী অহমেদবাত্ত বোম্বুলা শাবা ফেক্তরি অমদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অৱাবা তারবা মীওইশিংদা লোকেল এদমিনিষ্ট্রসন্না পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে। থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
গুজরাতকী অহমেদবাত্ত বোম্বুলা শাবা ফেক্তরি অমদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। মদুদি অৱাবা তারবা মীওইশিংদা লোকেল এদমিনিষ্ট্রসন্না পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Ahmedabad, Gujarat
PM announces ex-gratia from PMNRF
18 JUL 2026 7:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister expressed grief over the loss of lives due to mishap at a fireworks factory in Ahmedabad, Gujarat. Shri Modi stated that the local administration is providing all possible assistance to those affected.
Shri Modi also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister posted on X:
Extremely saddened to hear about the loss of lives due to a mishap at a fireworks factory in Ahmedabad, Gujarat. My thoughts are with the bereaved families in this hour of grief. Praying for the speedy recovery of the injured. The local administration is providing all possible assistance to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi