ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖକ ଶ୍ରୀ ବର୍ଜିସ୍ ଦେଶାଇଙ୍କ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ଏକ ବିପ୍ଳବୀ କଲ୍ୟାଣକାରୀ ରାଷ୍ଟ୍ର ମାଧ୍ୟମରେ ଦାରିଦ୍ର୍ୟର ବୈଜ୍ଞାନିକ ପଦ୍ଧତିରେ ନିରାକରଣ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯାଇଛି
10 JUN 2026 10:47PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲେଖକ ଶ୍ରୀ ବର୍ଜିସ୍ ଦେଶାଇଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି।
ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧରେ କୁହାଯାଇଛି ଯେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ବୈଜ୍ଞାନିକ ପଦ୍ଧତିରେ ଦାରିଦ୍ର୍ୟ ଦୂର କରିବା ପାଇଁ ଏକ ଦକ୍ଷ କଲ୍ୟାଣକାରୀ ରାଷ୍ଟ୍ର ଢାଞ୍ଚାରେ ବୈପ୍ଳବିକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିଛନ୍ତି। ଏଥିରେ ଆହୁରି ଉଲ୍ଲେଖ କରାଯାଇଛି ଯେ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଗାମୀ ଦଶନ୍ଧିଗୁଡ଼ିକରେ ଏକ ଆଦର୍ଶ ହୋଇପାରିବେ, କାରଣ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀମାନେ ତାଙ୍କ ପଦାଙ୍କ ଅନୁସରଣ କରିବାକୁ ଚେଷ୍ଟା କରିବେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
ଶ୍ରୀ ବର୍ଜିସ୍ ଦେଶାଇ ଏହି ଲେଖାରେ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ବୈଜ୍ଞାନିକ ଭାବରେ ଦାରିଦ୍ର୍ୟ ଦୂର କରିବା ପାଇଁ ଏକ ଦକ୍ଷ କଲ୍ୟାଣକାରୀ ରାଷ୍ଟ୍ରର ବିପ୍ଳବ ଆଣିଛନ୍ତି। ଏଥିରେ ଆହୁରି ଉଲ୍ଲେଖ କରାଯାଇଛି ଯେ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଗାମୀ ଦଶନ୍ଧିଗୁଡ଼ିକରେ ଏକ ଆଦର୍ଶ ହୋଇପାରିବେ, କାରଣ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀମାନେ ତାଙ୍କ ପଦାଙ୍କ ଅନୁସରଣ କରିବାକୁ ଚେଷ୍ଟା କରିବେ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by author Shri Berjis Desai, highlighting the scientific alleviation of poverty through a revolutionized welfare state
10 JUN 2026 10:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by author, Shri Berjis Desai.
The article states that PM Modi revolutionised an efficient welfare state to scientifically alleviate poverty. It notes that Narendra Modi will become iconic in the coming decades, as the Prime Ministers who follow him will endeavour to emulate him.
The Prime Minister posted on X:
“Shri @BerjisMD writes in this article that PM Modi revolutionised an efficient welfare state to scientifically alleviate poverty. He notes that Narendra Modi will become iconic in the coming decades, as the Prime Ministers who follow him will endeavour to emulate him.”