প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমূল পৰিৱৰ্তন হোৱা এখন কল্যাণকামী ৰাষ্ট্ৰৰ দ্বাৰা বৈজ্ঞানিকভাৱে দৰিদ্ৰতা দূৰীকৰণত আলোকপাত কৰা লেখক শ্ৰী বেৰজিছ দেশাইৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JUN 2026 10:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লেখক শ্ৰী বেৰজিছ দেশাইৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰবন্ধটোত কোৱা হৈছে যে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে বৈজ্ঞানিকভাৱে দৰিদ্ৰতা দূৰ কৰিবলৈ এক দক্ষ কল্যাণমূলক ৰাষ্ট্ৰত আমূল পৰিৱৰ্তন সাধন কৰিছে। ইয়াত উল্লেখ কৰা হৈছে যে আগন্তুক দশকবোৰত নৰেন্দ্ৰ মোদী প্ৰখ্যাত হৈ পৰিব, কিয়নো তেওঁক অনুসৰণ কৰা প্ৰধানমন্ত্ৰীসকলে তেওঁক অনুকৰণ কৰিবলৈ চেষ্টা কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
" Shri @BerjisMD -এ এই প্ৰৱন্ধটোত লিখিছে যে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে বৈজ্ঞানিকভাৱে দৰিদ্ৰতা দূৰ কৰিবলৈ এক দক্ষ কল্যাণমূলক ৰাষ্ট্ৰত আমূল পৰিৱৰ্তন ঘটাইছে। তেওঁ উল্লেখ কৰে যে আগন্তুক দশকবোৰত নৰেন্দ্ৰ মোদী প্ৰখ্যাত হৈ পৰিব, কিয়নো তেওঁক অনুসৰণ কৰা প্ৰধানমন্ত্ৰীসকলে তেওঁক অনুকৰণ কৰিবলৈ চেষ্টা কৰিব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by author Shri Berjis Desai, highlighting the scientific alleviation of poverty through a revolutionized welfare state
10 JUN 2026 10:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by author, Shri Berjis Desai.
The article states that PM Modi revolutionised an efficient welfare state to scientifically alleviate poverty. It notes that Narendra Modi will become iconic in the coming decades, as the Prime Ministers who follow him will endeavour to emulate him.
The Prime Minister posted on X:
“Shri @BerjisMD writes in this article that PM Modi revolutionised an efficient welfare state to scientifically alleviate poverty. He notes that Narendra Modi will become iconic in the coming decades, as the Prime Ministers who follow him will endeavour to emulate him.”