প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অইবা শ্রী বর্জিস দেসাইগী য়াওলগী ৱেলফেয়র স্তেত অমগী খুত্থাঙদা সাইন্তিফিক ওইবা মওংদা লায়রবা কোকহনবগী মতাঙদা নীংথিনা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি
10 JUN 2026 10:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অইবা, শ্রী বর্জিস দেসাইনা ইবা আর্তিকল অমা সেয়র তৌরক্লি।
আর্তিকল অসিনা হায়রি মদুদি প্রধান মন্ত্রী মোদীনা সাইন্তিফিক ওইবা মওংদা লায়রবা কোকহন্নবা মতিং লৈবা ৱেলফেয়র স্তেত অমগী য়াওল পুরক্লে। লাক্কদবা দেকেদশিং অসিদা নরেন্দ্র মোদী মমিং চৎলপা মীশক অমা ওইরক্কনি, মরমদি মহাক্কী মতুং তারকপা প্রধান মন্ত্রীশিংনা মহাক্কী মতৌ তম্নরক্কখিগনি হায়না মসিদা ফোঙদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখি:
শ্রী @BerjisMD না আর্তিকল অসিদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা সাইন্তিফিক ওইবা মওংদা লায়রবা কোকহন্নবা মতিং লৈবা ৱেলফেয়র স্তেত অমগী য়াওল পুরক্লে হায়না ইরি। লাক্কদবা দেকেদশিং অসিদা নরেন্দ্র মোদী মমিং চৎপা মীশক অমা ওইরক্কনি, মরমদি মহাক্কী মতুং তারকপা প্রধান মন্ত্রীশিংনা মহাক্কী মতৌ তম্নরকখিগনি হায়না মহাক্না ফোঙদোক্লি।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by author Shri Berjis Desai, highlighting the scientific alleviation of poverty through a revolutionized welfare state
10 JUN 2026 10:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by author, Shri Berjis Desai.
The article states that PM Modi revolutionised an efficient welfare state to scientifically alleviate poverty. It notes that Narendra Modi will become iconic in the coming decades, as the Prime Ministers who follow him will endeavour to emulate him.
The Prime Minister posted on X:
“Shri @BerjisMD writes in this article that PM Modi revolutionised an efficient welfare state to scientifically alleviate poverty. He notes that Narendra Modi will become iconic in the coming decades, as the Prime Ministers who follow him will endeavour to emulate him.”