প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰপতি জীৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা আৰু মৰমৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ
10 JUN 2026 7:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰপতি জীৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা আৰু মৰমৰ বাবে তেওঁৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে বছৰ বছৰ ধৰি যি লাভ কৰা হৈছে সেয়া ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ সামূহিক প্ৰচেষ্টা আৰু আকাংক্ষাৰ ফলাফল।
শ্ৰী মোদীয়ে উল্লেখ কৰে যে ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ মৰম আৰু আশীৰ্বাদ তেওঁৰ আটাইতকৈ ডাঙৰ শক্তি আৰু অনুপ্ৰেৰণা। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মন্তব্য কৰে যে ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে পিএম-জনমান আৰু ধৰতী আৱা জনজাতি গ্ৰাম উৎকৰ্ষ অভিযানৰ কথা উল্লেখ কৰাত তেওঁ বিশেষভাৱে আনন্দিত। তেওঁ দৃঢ়তাৰে কয় যে অন্ত্যোদয়ৰ প্ৰকৃত ধাৰণা অনুসৰি সমাজৰ প্ৰতিটো শ্ৰেণীলৈ উন্নয়নৰ লাভালাভ নিশ্চিত কৰিবলৈ চৰকাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হৈ আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰেঃ
ৰাষ্ট্ৰপতি মহোদয়,
আপোনাৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা আৰু মৰমৰ বাবে মই আপোনালোকৰ ওচৰত কৃতজ্ঞ। বছৰ বছৰ ধৰি যি লাভ কৰা হৈছে সেয়া ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ সামূহিক প্ৰচেষ্টা আৰু আকাংক্ষাৰ ফলাফল। ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ মৰম আৰু আশীৰ্বাদ মোৰ আটাইতকৈ ডাঙৰ শক্তি আৰু অনুপ্ৰেৰণা। মই বিশেষভাৱে আনন্দিত যে আপুনি পিএম-জনমান আৰু ধৰতী আৱা জনজাতি গ্ৰাম উৎকৰ্ষ অভিযানৰ কথা উল্লেখ কৰিছে। আমাৰ চৰকাৰ আন্ত্যোদয়ৰ প্ৰকৃত ধাৰণা অনুসৰি সমাজৰ প্ৰতিটো শ্ৰেণীলৈ উন্নয়নৰ লাভালাভ নিশ্চিত কৰিবলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হৈ আছে।
@rashtrapatibhvn"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to Rashtrapati Ji for her warm wishes and kind words
10 JUN 2026 7:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed gratitude to Rashtrapati Ji for her warm wishes and kind words. The Prime Minister stated that whatever has been achieved over the years is the result of the collective efforts and aspirations of the people of India.
Shri Modi noted that the affection and blessings of 140 crore Indians are his greatest strength and inspiration. The Prime Minister remarked that he is particularly glad that the President mentioned PM-JANMAN and Dharti Aaba Janjatiya Gram Utkarsh Abhiyan. He affirmed that the Government remains committed to ensuring that the benefits of development reach every section of society in the true spirit of Antyodaya.
The Prime Minister posted on X:
"Rashtrapati Ji,
I am grateful to you for your warm wishes and kind words. Whatever has been achieved over the years is the result of the collective efforts and aspirations of the people of India. The affection and blessings of 140 crore Indians are my greatest strength and inspiration. I am particularly glad that you mentioned PM-JANMAN and Dharti Aaba Janjatiya Gram Utkarsh Abhiyan. Our Government remains committed to ensuring that the benefits of development reach every section of society in the true spirit of Antyodaya.
@rashtrapatibhvn"