প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱার্ল্দ এনভাইর্নমেন্ত দেদা ‘এক পের মা কে নাম’ কেম্পেনগী মখাদা সুরত্তা উ পাম্বী থাখ্রে
05 JUN 2026 10:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱার্ল্দ এনভাইর্নমেন্ত দেগী থৌরমদা 'এক পের মা কে নাম' কেম্পেনগী মখাদা সুরত্তা উ পাম্বী অমা থাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমকপু পুনশিন্নবা অমসুং মহৌশাগী ফিভম অসিবু অশং অমান্না থনবা ওইহন্নবা অমসুং লাক্কদৌরিবা মীরোনগীদমক ঙাক-শেন্দুনা থম্নবগী অপুনবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোক্নবা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“ৱার্ল্দ এনভাইর্নমেন্ত দেদা 'এক পের মা কে নম' কেম্পেনগী মখাদা সুরত্তা উ পাম্বী অমা থাবা ফংজখি। লাকপীয়ু, ঐখোয় পুম্নমক্না মহৌশাগী ফিভম অসিবু অশং অমান্না থনবা ওইহন্নবা অমসুং লাক্কদৌরিবা মীরোনগীদমক ঙাক-শেন্দুনা থম্নবগী ঐখোয়গী ৱাশক অদু অমুক হন্না নীংশিংসি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister plants tree in Surat under the 'Ek Ped Maa Ke Naam' campaign on World Environment Day
05 JUN 2026 10:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today planted a tree in Surat under the 'Ek Ped Maa Ke Naam' campaign on the occasion of World Environment Day.
The Prime Minister called upon everyone to come together and reiterate their collective pledge to make nature green and conserve it for the coming generations.
The Prime Minister posted on X:
"Had the privilege of planting a tree in Surat under the 'Ek Ped Maa Ke Naam' campaign on World Environment Day. Come, let us all together reiterate our pledge to make nature green and protect it for the coming generations."