Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates modern terminal building at Daman’s Namo Airport
05 JUN 2026 10:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today inaugurated a modern terminal building at Daman’s Namo Airport earlier this evening.
The Prime Minister noted that this new facility will effectively cater to the growing infrastructure needs of the Union Territory. Shri Modi stated that the terminal building is set to significantly boost both tourism and commercial activities in the region.
The Prime Minister posted on X:
"Daman’s Namo Airport gets a modern terminal building that will cater to the growing infrastructure needs of this Union Territory. It will boost tourism and commercial activities. Glad to have inaugurated the terminal building earlier this evening."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দামনগী নামো এয়রপোর্ত্তা শাবা মোদর্ন তর্মিনেল বিল্দিং শঙ্গাখ্রে
05 JUN 2026 10:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নুমিদাংৱাইরমদা দামনগী নমো এয়রপোর্ত্তা মোদর্ন তর্মিনেল বিল্দিং অমা শঙ্গাখ্রে।
অনৌবা ফেসিলিতী অসিনা য়ুনিয়ন তেরিতোরীগী ইনফ্রাস্ত্রকচরগী মথৌ তাবশিং মপুং ফাহল্লগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি তর্মিনেল বিল্দিং অসিনা লমদম অসিদা তুরিজম অমসুং কম্মর্সিএল এক্তিবিতী অনিমক চাউনা হেনগৎহনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“দামনগী নমো এয়রপোর্ত্তা অনৌবা তর্মিনেল বিল্দিং অমা লৈরগনি মসিনা য়ুনিয়ন তেরিতোরী অসিগী ইনফ্রাস্ত্রকচরগী হেনগৎলক্লিবা মথৌ তাবশিং ফংহল্লগনি। মসিনা তুরিজম অমসুং কম্মর্সিএল এক্তিবিতীশিং হেনগৎহল্লগনি। ঙসি নুমিদাংৱাইরমদা তর্মিনেল বিল্দিং শঙ্গাখিবা অসি নুংঙাইবা ফাওই।”